Geraldine twijfelt nog over contact met vader

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Geraldine Kemper hoopt ooit weer enig contact te hebben met haar vader. De presentatrice heeft hem sinds haar vijfde niet meer gezien en realiseert zich dat hij nu snel oud wordt.

Oud

“Ons contact is langzaam verwaterd. Nog steeds een hoofdthema, waar ik mee bezig ben. Ik wil hem ooit weer graag ontmoeten, maar zit midden in een fase waarin ik erover dub hoe en wat”, vertelt de 28-jarige Geraldine in WENDY Magazine. “Ben er nog niet uit. Hij wordt ouder, is al in de zeventig, dat besef heb ik, zoveel tijd is er niet meer.”

Geraldine heeft veel respect voor haar moeder die er al die jaren alleen voor stond. “Ze heeft heel veel opgegeven. Ze was alleen, dus moest ze de kost dubbel verdienen en ze was er toch altijd voor ons. Ik weet niet wat ik zou doen als ik een kind zou hebben”, zegt ze. “Dat wil ik overigens wel erg graag. Ik heb nu net de eerste babyshower van de vriendinnengroep achter de rug en dan denk ik wel: nou, over een paar jaar… Ja. Nog even wachten, maar ik zou het fantastisch vinden.”

 

 

Tags

BNNCONTACTGERALDINE KEMPERKINDERENVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck