Geraldine Kemper: ‘had seks in een gondel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Geraldine Kemper (33) en haar vlam Freek hadden seks in een skilift tijdens hun wintersportvakantie. Iets wat ze van haar bucketlist kan afstrepen. De presentatrice doet de onthulling in haar podcast De Grote Gwen en Geraldine Show…

,,Ik heb nog een bucketlist-dingetje gedaan”, vertelt Geraldine aan Gwen van Poorten in hun podcast. ,,Ik heb seks gehad in een gondel”, onthult Kemper. Volgens haar gebeurde het ,,in zo’n eitje die dicht is”. ,,We zaten er alleen in en ik keek Freek zo aan en zei: Let’s go!” aldus de presentatrice.

5 minuten

Gwen vraagt om meer details en Kemper legt uit dat het een ,,gemiddelde gondel is waar je met zo’n acht man in kan”. Maar deze skilift was voor haar en Freek alleen. ,,Wij zaten er met z’n tweeën in”, aldus de Big Brother-presentatrice. ,,Het was echt leuk”, zegt Geraldine en hun avontuur duurde zo’n vijf of zes minuten en denkt dat niemand hun gezien heeft.

Wel geeft Kemper toe dat ze het een beetje ordinair vond. ,,Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes”, aldus de presentatrice.

Tags

GERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie