Geraldine Kemper is een held op sokken

bnn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Ze heeft op reis altijd ’s nachts een nachtlampje aan en kijkt altijd onder het bed. Of er écht niemand onder haar bed ligt. Eigenlijk is Geraldine Kemper helemaal niet zo stoer!

Op televisie is ze een echte thrillseeker: ze gebruikt drugs, reist de wereld over en doet aan bungeejumpen. Toch onthult BNN-presentatrice Geraldine Kemper dat ze eigenlijk maar een bang meisje is. “Die adrenaline van je grens verleggen is lekker. Maar ondertussen slaap ik in hotels altijd met een lichtje aan,’ vertelt ze aan Viva.

Dwangneuroses

Vroeger had ze al last van dwangneuroses. Ze móest van zichzelf bij alle deuren en ramen die ze tegenkwam tot acht tellen. Gelukkig voor Geraldine zijn die angsten minder al blijft ze er last van houden: “Nu heb ik het soms nog in periodes van stress, als ik te hard heb gefeest of als ik heel moe ben.” Haar vriend Paul steunt Geraldine tijdens die periodes, en doet dan soms de deuren en ramen voor d’r op slot.

Rust

Mentale klachten zijn Geraldine Kemper niet vreemd. Zo zat ze twee jaar geleden op het randje van een burn-out. “Ik had bijna geen zin meer in mijn werk, en merkte dat ik echt tegen die reizen opzag. Ik wil niet klagen, maar soms moet je even op je basis zijn om te beseffen hoe leuk het is om weg te gaan.” 

Aan de kant gezet

Een andere grote angst van presentatrice is aan de kant gezet te worden door BNN. “Er zijn zoveel leuke mensen, dat ik er steeds aan herinnerd word dat het iets tijdelijks is. Dat ik te vervangen ben“, zegt ze. ,,Veel jonge mensen hebben last van die angst, maar BNN zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken.”

Tags

BNNGERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck