Geraldine Kemper laat huidziekte zien: ‘Ik haat het’

Geraldine Kemper deelt haar huidziekte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geraldine Kemper heeft een emotioneel bericht op Instagram gedeeld. De presentatrice toont foto’s waarop haar huidaandoening psoriasis te zien is, iets waar ze erg onzeker over is.

De 31-jarige Geraldine, die momenteel het programma Big Brother presenteert, legt zich wel vaker bloot op Instagram. Maar deze keer wil ze een andere kant van zichzelf tonen. Eerder gaf ze al aan dat ze met de veelvoorkomende huidziekte psoriasis kampt, maar nu brengt ze de aandoening ook in beeld.

Onzeker en boos

,,Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: Psoriasis”, schrijft ze op Instagram. Op de foto’s is te zien dat de aandoening vooral op haar rug zit. ,,Ik haat het, maar het hoort ook bij me.”

Geraldine deelt wel vaker blote kiekjes van zichzelf op Instagram, maar wilde met deze foto’s laten zien dat ook zij te maken heeft met onzekerheden. ,,Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien, want ook zo mag ik er zijn.”

Enorm veel bewondering van volgers

Haar volgers hebben enorm veel bewondering voor haar moedige fotoshoot. ,,Respect! Wat goed om je zo te laten zien. Je blijft een mooie vrouw, niet alleen de buitenkant”, schrijft een volger. En een ander: ,,Wat een heerlijke en eerlijke foto en wat dapper dat jij jezelf zo durft te laten zien. Je bent prachtig.”

Ook zijn er volgers die de huidaandoening herkennen. ,,Tranen in mijn ogen… Herken dit bij mijn lieve zus en haar worsteling met deze huidziekte. Wat omarm je het kwetsbaar en puur om het op deze manier te laten zien. Dankjewel daarvoor”, schrijft iemand.

Tags

GERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie