Gerard Joling 17,5 kilo zwaarder door colbert

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Bij de talkshow van Beau droeg Gerard Joling donderdagavond een colbert van maar liefst 17,5 kilo! De bedoeling was om deze te dragen naar het Songfestival aanstaande zaterdag, maar toch ziet de zanger daar vanaf…

Deze week is het Gerard Joling die Beau van Erven Dorens zijn Songfestival-sidekick is. Niet alleen wordt er over het liedjesfestijn gesproken, maar Joling zijn outfits zijn ook gesprek van de dag bij Beau-kijkers. Van een gifgroene jas, tot een over de top gouden glitter colbert, de zanger pakt uit.

‘Wat kan mij het schelen’

,,Jezus, wat heb je áán?” vraagt Beau geschrokken aan Gerard. ,,Nou” begint Joling. ,,Ik ga het je eerlijk vertellen… Ik ga aanstaande zaterdag met Karin Bloemen naar het Songfestival. Ik had dit pak klaargelegd en ik dacht: leuk, dan gaan we een beetje uitgedost. Maar het weegt 17,5 kilo, dus ik ga het niet doen.” Toch vindt hij de colbert te mooi om niet te dragen. ,,Toen dacht ik: weet je wat? Ik zit hier in het laatste gedeelte en dan kan ik dit net nog tien minuten aan. Ik dacht: het is Songfestival, wat kan mij het schelen?” aldus de entertainer.

Sneer

Joling zou Joling niet zijn om toch even een valse sneer uit te delen: ,,En ik heb jouw gasten gezien. Je hebt allemaal fantastische gasten vanavond, maar het is nou niet echt dat je zegt: het is volle showbusiness, hè? Maar vind je het too much? Want ik kan hem ook uitdoen. Het is subtiel hè?”

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSEUROVISIE SONGFESTIVALGERARD JOLINGJOLINGSONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck