Gerard Joling onthult vermogen

Door: DitjesenDatjes
25-01-2019

Gerard Joling zit er warmpjes bij. De zanger en presentator werkt al jaren in de showbizz, en heeft daarmee een groot vermogen opgebouwd. Eerder vertelde hij al jarenlang meer te hebben verdiend dan zijn collega Gordon, en nu onthult hij zijn totale vermogen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geldjongen

,,Ik hoop wel dat het meer is dan vijftien miljoen euro, anders heb ik het niet goed gedaan”, vertelt de zanger aan Privé. Het weekblad meldt dat dat waarschijnlijk wel het geval is, want eind 2017 had Gerard al een eigen vermogen van bijna vijftien miljoen.
Hoewel de zanger dus zeker niets tekort komt, maakt hij duidelijk dat hij niet overdreven luxe leeft. ,,Ik ben helemaal niet zo’n geldjongen. Ik ben misschien wel te bescheiden daarin. Ik woon in een twee-onder-een-kap in Aalsmeer en daar heb ik het goed. Ik heb een auto voor de deur, en een rijk sociaal leven met lieve vrienden en buren.”

Hoewel zijn ‘valse stiefzuster’ Gordon regelmatig met geld lijkt te smijten, vindt Gerard dat niets. ,,Ik geef het liever aan een goed doel. Het is maar net hoe je in het even staat, wat je wil en wat je wil bewijzen. Ik geloof niet dat als ik een fles champagne van een ton de lucht in spuit, ik daar populairder van word.

Gezondheid

De zanger weet ook geel goed dat geld niet het allerbelangrijkste is. ,,Gezondheid is niet te koop. Voor niemand. Ik heb het gezien bij de allerrijksten die ziek werden, dus je moet dankbaar zijn als je jezelf goed voelt. Je kunt zomaar wat krijgen en je wil altijd maar dat het goed gaat. Dat is niet gegarandeerd, dus we moeten de dag prijzen.”

 

 

Meer DenD