Gerard Joling over plastische chirurgie: ‘Wil geen misvormd gezicht’

Gerard Joling over plastische chirurgie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Gerard Joling tikte afgelopen april de 63 aan. De zanger ziet dit zeker terug in de spiegel, maar hij blijft er nuchter onder. ,,Ik merk aan alles dat ik ouder word. Als ik dat niet zou accepteren, ga ik eruit zien als mensen die door bepaalde behandelingen een misvormd gezicht hebben en dat is het laatste wat ik wil”, vertelt de zanger aan weekblad Weekend.

De zanger geniet heerlijk van het goede leven. Tripjes naar Gran Canaria of Curaçao plant hij zorgvuldig in. Het was moeder Janny die zijn open opende. ,,Mijn moeder zei vlak voordat ze overleed: ‘Geen tranen schat, je hebt zoveel mooie dingen gedaan. Ga genieten!’ Ik maak hier nu meer ruimte voor vrij”. Positiviteit is belangrijk voor Joling. ,,Als ik een mevrouw van 83 zie genieten, terwijl ze ook veel stormen in haar leven doorstaan heeft, denk ik: dat is toch een voorbeeld voor ons allen?”

Accepteren

Volgens Gerard wil iedereen oud worden, maar niet oud zijn. ,,Iedereen heeft daar moeite mee, alles om me heen, zowel de dames als de heren.” Als Gerard in de spiegel kijkt, merkt hij ook dat zijn huid ouder wordt. ,,Dat accepteer ik wel. Als ik het niet zou accepteren, zou ik een heel eng mens worden.”

Goede arts

Gerard geeft toe dat hij weleens prikje botox heeft gebruikt. ,,Dat is alweer een heel lange tijd geleden. Maar dat moet je ook zó minimaal doen. Voor de rest doe ik bijna helemaal niks.” Een goede arts is belangrijk volgens Geer. ,,Ik zie soms mensen waarvan ik denk: wat heeft die nou laten doen? Ik ben daar heel voorzichtig mee.” Joling geeft zichzelf een 7,5. Een 8 zit er niet bij, want de zanger heeft enorm last van wallen. ,,Die gaan nooit meer weg. Je kunt er iets aan laten doen, maar dat doe ik niet. Ik denk dat je dat ziet.”

Tags

BOTOXGERARD JOLINGOUD WORDENPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie