GERARD JOLING: WAAROM GORDON? WAAROM?

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

,,Zoveel verdraaiingen, zoveel verwijten aan mijn adres waar ik me helemaal niet in herken. Ik kan alleen maar zeggen: ’Waarom doe je dit, Gordon? Wie doe je hier nou een plezier mee, behalve je bankrekening?’

Aldus Joling in de De Telegraaf van vanochtend. De zanger sluit zich aan in een lange rij bekende Nederlanders die hun wenkbrouwen fronsen over Gordon. Ze krijgen allemaal een behandeling van de ex-zanger, die zichzelf in een slachtofferrol plaatst.

Zoals tekstschrijver John Ewbank (ontkent dat hij met Gordon op de bank naar porno heeft zitten kijken), maar ook een kwade zus Lydia van Gordon die zelfs naar de rechter wil stappen over de schrijfsels van haar broer.

Gordon schrijft onder meer dat Joling zijn kledingstijl en zijn styliste zou hebben geconfisqueerd, maar ook de uitspraak ‘Ik heb er geen kracht meer voor’ (waar Joling goed mee scoorde met zijn kledinglijn) zou afkomstig zijn van een vriendin van Gordon. Joling op zijn beurt verwijst weer naar Patty Brard als degene die dat vaak zei.

Het management van Joling kreeg vorige week het boek al in handen en de zanger werd persoonlijk geinformeerd door zijn ‘collega’ (vrienden zijn het niet). ,,Ik hoop voor hem dat zijn boekje beter gaat verkopen dan zijn platen!”, zegt Joling in de krant.

Tags

BOEKGERARD JOLINGGORDONJOHN EWBANKRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck