Gerard Joling walgt van Duncan Laurence

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Gerard Joling kan Duncan Laurence niet uitstaan. Hij vindt dat Duncan enorm de diva uithangt en daar kan hij écht niet tegen, vertelt hij in Shownieuws.

Duncan Laurence krijgt sinds het floppen van zijn naar voren geschoven Songfestivalduo Mia & Dion steeds meer kritiek op zijn arrogante houding. Misplaatst arrogant volgens velen, want hij heeft zijn mentorschap van Mia & Dion compleet verzaakt.

Mislukte mentor

Gerard Joling steekt zijn mening over de mislukte mentor niet onder stoelen of banken. „Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen. Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden. Het is net of hij aan de drugs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt.” Na het tweede valse optreden van het Songfestivalduo liet Duncan in een filmpje op Instagram wat van zich horen. Angela de Jong reageerde toen ook al verbijsterd op het rare gedrag van Duncan: „Kijk naar z’n ogen. Die staan heel wazig en hij heeft continu een heel raar lachje om z’n mond zitten. Ik vraag me wel een beetje af wat er met die gast is gebeurd.”

Gefaald

Gerard heeft het gevoel dat het allemaal vriendjespolitiek is bij de AvroTros. „Je ziet het: het is dan toch weer zo’n samenzijn van mensen die dat zo nodig moeten. Ze denken: die Duncan heeft gewonnen, dan gaan we hier ook wel mee winnen.” Ronald Molendijk vindt dat Duncan gewoon het boetekleed aan moet trekken in plaats van alles en iedereen de schuld te geven van de gefaalde act. „Al die reacties komen nu los omdat Duncan constant naar andere mensen blijft wijzen. Hij heeft nog niet een keer verantwoordelijkheid genomen voor zijn eigen gedrag en zijn eigen falen. Het zou heel netjes zijn als hij gewoon zegt: ‘I f*cked up.’ Maar nee. Zijn verdediging was constant dat het aan het geluid ligt en vervolgens hebben we nu gehoord dat het hele liedje is aangepakt. Dan ligt het dus niet aan het geluid. Dan ligt het aan het liedje. Als je dat gewoon zegt!” Zelfs het team van Eurovision in Concert komt met een statement naar buiten waarin ze zeggen zich totaal niet te herkennen in de beweringen van Duncan. Gaat dit nog goed komen?

Tags

DUNCAN LAURENCEGERARD JOLINGSONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck