Gers Pardoel eist kinderen op via rechtszaak: ‘Contact al jaren opgeschort’

Gers wil zijn kinderen zien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gers Pardoel heeft al een lange tijd ruzie met Sélina van Gool, de moeder van zijn twee kinderen. Via een rechtszaak eist Gers zijn kinderen op. ,,Het contact is al jaren opgeschort.”

Na een relatie van dertien jaar belandden Gers en Sélina in een vechtscheiding. ,,Waarin beschuldigingen liggen van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging”, meldt juicekanaal Realityfbi. Eerder dit wees de rechtbank al diverse verzoeken van Gers af. ,,Waaronder een omgangsregeling met zijn kinderen en de boete van 1000 euro per dag die hij wilde ontvangen als hij zijn kinderen niet mocht zien.”

Rechtszaak

Op 1 november stonden de twee ex-geliefden opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank. ,,Voor een zaak die door Gers was aangespannen. Ditmaal eist hij het hoofdverblijf van de kinderen en dat zijn ex-vrouw de kinderen eens in de veertien dagen ziet. Ook eist hij opnieuw een boete van 1000 euro per dag dat hij zijn kinderen niet heeft mogen zien”, legt het kanaal uit.

Contact opgeschort

Volgens Realityfbi wonen de kinderen al sinds 2016 bij Sélina. Op Instagram geeft Sélina meer uitleg. Zo schrijft ze dat de situatie haar pijn doet. ,,Er was veel schaamte en het heeft mij en mijn directe omgeving onwijs veel energie, geld en tijd gekost”, aldus Sélina. ,,Op dit moment is de omgang en contact tussen de man waar ik kinderen mee kreeg en mijn kinderen opgeschort en hebben wij rust.”

Vonnis

Tegelijkertijd wacht Sélina op het vonnis van de zaak van 1 november. ,,Een zaak, weer aangespannen door deze man. De eisen, absurd. Maar hierover later meer.”

Tags

GERS PARDOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck