Gers Pardoel flink onder vuur: ‘Crimineel’

Jan Jaap van der Wal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gers Pardoel heeft zich weer de woede op de hals gehaald na uitspraken over coronamaatregelen. Hij was een van de voorstanders van het statement #ikdoenietmeermee en krijgt bakken vol kritiek. Cabaretier Jan Jaap van der Wal vindt dat hij moet opstappen als coach bij de Vlaamse versie van The Voice Kids en noemt zijn acties ‘crimineel’.

Uitspraken

Inmiddels zegt Gers Pardoel weten dat hij ‘het niet zo slim’ van zichzelf vond dat hij zich aansloot bij de #ikdoenietmeermee beweging. In eerste instantie zei hij hiermee niet meer ‘mee te doen’ met de coronamaatregelen die zijn opgelegd door de overheid.

Hij maakte samen met Famke Louise, Bizzey en andere BN’ers een hoop frustratie los. Inmiddels heeft ook Gers zich teruggetrokken van het statement en verwijderde hij de Instagram post .

The Voice

Jan Jaap vindt dat het verwijderen van zijn Instagram niet genoeg. Hij zegt duidelijk dat hij vindt dat Gers een fout heeft gemaakt en hiervoor moet boeten: ,,Ze plaatsen de maatregelen in een sfeer van complottheorieën. Dat vind ik crimineel en dat meen ik.”

Hij vindt dat Gers geen coach meer zou moeten zijn bij The Voice Kids, dit zegt hij in het Vlaamse programma ‘Vandaag’: ,,Mocht ik de baas bij VTM zijn, dan zou Gers geen coach meer mogen zijn in het volgende seizoen van The Voice Kidsaldus Jan Jaap. “Hij werkt met kinderen en dan is zo’n oproep best heftig.”

LEES OOK:

Famke krijgt de bons: optreden gecanceld na statement

‘Ik ben coach’

Gers vindt dat Jan Jaap hiermee te ver gaat en reageert op zijn beurt in de talkshow van Gert Verhulst. ,,Ik ben niet gewoon jurylid, ik ben coach. En ik vind dat ik iets toevoeg aan The Voice Kids. Dat staat los van mijn mening hierover.”

Tags

CORONAGERS PARDOELJAN JAAP VAN DER WAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck