Gers Pardoel ziet zijn kinderen niet meer: ‘Klaar met onrecht’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Zanger Gers Pardoel laat via Instagram weten dat hij zijn kinderen al meer dan drie weken niet gezien heeft. Hij heeft al langere tijd ruzie met de moeder de kids, die dit volgens hem veroorzaakt heeft. Hij is naar eigen zeggen ‘klaar met onrecht en leugens’.

De relatie tussen Sélina van Gool,en de Nederlandse zanger Gers Pardoel heeft in totaal zo’n 13 jaar geduurd. Uit deze relatie zijn twee mooie kinderen gekomen, zoon Goud en dochter Rocci. 

Beschuldigingen

Maar nadat de twee in 2020 uit elkaar zijn gegaan vliegen de beschuldigingen over en weer. Kort na hun breuk klaagde Sélina de zanger aan voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Ook hebben ze eind vorig jaar nog openlijk bonje gehad via Instagram, omdat Gers volgens Sélina geen alimentatie betaalde, en hun kinderen gebruikte op zijn merchandise zonder haar goedkeuring. Als gevolg van deze ruzie is er door een deurwaarder destijds beslag gelegd op de inkomsten van Pardoel.

‘Klaar met leugens’

En nu is het weer raak. Gers deelt een zwarte foto met de tekst: “Inmiddels heb ik mijn kinderen meer dan 3 weken niet gezien omdat ze 3 weken achter elkaar ziek worden gemeld op de dagen dat ze bij mij horen te zijn.” Onder de post zegt hij: Klaar met onrecht klaar met leugens.”

Gers haalt met zijn bericht wederom uit naar zijn ex-vriendin Sélina van Gool. 

Tags

BREUKGERS PARDOELKINDERENRELATIERUZIESÉLINA VAN GOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck