GERUCHT: Gaan Max Verstappen en Kelly Piquet trouwen?

Gaan Max en Kelly trouwen aan het eind van het jaar?||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eerder gingen er al geruchten rond dat Max Verstappen en Kelly Piquet verloofd zouden zijn, en nu lijkt het erop dat de grote dag niet lang meer gaat duren. Volgens nieuwe geruchten gaan de twee binnenkort al trouwen!

Verloofd?

Max Verstappen sloeg bijna twee jaar geleden Kelly aan de haak en kreeg direct een bonusdochter erbij. Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope.

Kelly plaatst maar al te graag foto’s op Instagram van haar dochter en daarop is te zien dat Max goed kan opschieten met het kleine meisje. Ze vormen al een echt gezinnetje en niemand zou er dan ook van op kijken als Max zijn vriendin dé vraag heeft gesteld.

Is december de maand?

En volgens een nieuw gerucht zou het niet lang meer duren voor de grote dag aanbreekt. ,,Ik weet niet of het waar is maar er wordt gezegd dat zij en Max gaan trouwen na Abu Dhabi”, luidt het gerucht.

Hoewel het nog niet eens bevestigd is dat Max haar ten huwelijk heeft gevraagd, lijkt Kelly op haar Instagram wel te hinten naar ‘iets nieuws’. In haar Instagram Stories deelt ze een quote over de maand december, waar ze zich kennelijk in kan vinden. Een nieuw begin en het zou ‘haar tijd’ zijn. Zou december de maand zijn waarin de twee elkaar het ja-woord geven?

Tags

BRUILOFTGERUCHTGERUCHTENKELLY PIQUETMAX VERSTAPPENTROUWENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck