GERUCHT: ‘Man van Chantal Janzen gaat vreemd’

Man van Chantal gaat vreemd in Amsterdams hotel
Door: Isabel Kouwenoord
17-05-2022

Tv-koningin Chantal Janzen is al jaren getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz, met wie ze ook twee kinderen heeft. Hoewel de presentatrice vaak leuke filmpjes op Instagram deelt met haar man, zou Marco haar niet altijd trouw blijven. Dit melden bronnen aan showbizzkanaal Juicechannel.

Sportkleding

Volgens één van de bronnen heeft Marco een vaste kamer in het Van Gogh Hotel in Amsterdam, het stel woont hier dichtbij in de buurt. De bron geeft aan dat hij 9 van de 10 keer in sportkleding verschijnt en na 1,5 uur weer vertrekt. ,,Geeratz houdt er dus van om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”, meldt het juicekanaal in Instagram Stories.

Bedreiging

Ook zou hij niet vies zijn van dirty gesprekken via sociale media. ,,Marco heeft deze dame ontmoet tijdens het uitgaan en is haar later gaan volgen op Twitter. Daar is het contact verder gegaan.” Marco zou deze gesprekken voor zichzelf willen houden. ,,Hij heeft haar namelijk gedreigd om haar mond te houden, anders stapte hij naar advocaten”, aldus het kanaal.

Getrouwd in Londen

Janzen trouwde in 2014 met Marco Geeratz in Londen. Ze leerden elkaar in 2006 kennen. Marco had toen al drie kinderen, en werd op zijn negentiende vader. Met Chantal kreeg hij zoontjes James (13) en Bobby (4).

Meer DenD