Geruchten in Monaco: ‘Prinses Charlène is zwanger’

Is Charlene zwanger?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar prins Albert lange tijd zonder prinses Charlène aan zijn zijde verscheen, worden de twee de afgelopen tijd juist wél weer samen in het openbaar gezien. De scheidingsgeruchten hebben plaatsgemaakt voor zwangerschapsgeruchten, want in Monaco wordt gefluisterd dat er een liefdesbaby op komst is.

Prins Albert en prinses Charlène hebben zware tijden doorgemaakt. Er gaan al jaren geruchten dat hun huwelijk op springen staat en de fysieke en psychische problemen van Charlène hielpen daar niet bij. Maar op de 66ste verjaardag van Albert leek er helemaal geen sprake te zijn van een huwelijkscrisis. Albert en Charlène leken zelfs verliefd.

‘Charlène zwanger’

Volgens insiders is dat niet zonder reden. In Monaco wordt gefluisterd dat Albert en Charlène een geheim met elkaar delen. Charlène zou namelijk zwanger zijn. ,,Dat ze elkaar eindelijk (weer) echt hebben gevonden zou reden genoeg zijn om dat geluk te willen bekronen met een baby”, schrijft weekblad Privé. Het zou betekenen dat Charlène op haar 46ste opnieuw moeder wordt.

Scheidingsgeruchten

De geruchten over een huwelijkscrisis werden door Charlène al eerder de kop ingedrukt. ,,Er is niets mis met ons huwelijk, en ik vind de geruchten ontzettend vermoeiend. Ik begrijp niet waar ze vandaan komen. Het voelt voor mij alsof bepaalde media of mensen ons uit elkaar willen zien”, reageerde Charlène op de scheidingsgeruchten.

Strategie

Volgens koninklijke auteur Ed Owens past Charlène hier een ’typische koninklijke strategie’ toe. ,,Het is een typische koninklijke strategie dat ze de geruchten probeert te bagatelliseren door ze in een vroeg stadium meteen de kop in te drukken. Ze weet dat deze geruchten, dankzij sociale media, de neiging hebben om steeds verder verspreid te worden”, schreef hij op de website The Royal Observer. ,,Want wat ze ook zegt, het verandert altijd in een ander verhaal. Het is voor haar beter om te proberen het verhaal in bedwang te houden.”

Binnen de paleismuren

Maar huwelijksproblemen of niet, volgens Arlene Prinsloo, die de biografie Charlene: In Search of a Princess schreef, zullen we nooit weten wat er zich binnen de paleismuren afspeelt. ,,Gezien de manier waarop de Grimaldi-familie omgaat met hun privézaken is het zeer waarschijnlijk dat we nooit de volledige waarheid zullen horen.”

Tags

PRINSES CHARLÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck