Getrouwde leven Charlène en Albert voorbij: ‘Zien elkaar alleen op afspraak’

Paar niet langer samen volgens Franse pers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel prins Albert en prinses Charlène onlangs nog op vakantie waren met hun tweeling Jacques en Gabriella, is hun getrouwde leven voorbij. Charlène is een nieuw leven begonnen in Zwitserland en ziet Albert alleen op afspraak. Dat onthult het Franse tijdschrift Voici.

Albert en Charlène lieten zich openlijk fotograferen toen ze met een luxe jacht langs de kust van Corsica voeren. Alles leek weer koek en ei te zijn tussen de twee, maar volgens Voici is niets minder waar. Het Franse tijdschrift beweert dat van het tien jaar oude huwelijk nog minder over is dan de buitenwereld al vermoedde.

Nieuw leven in Zwitserland

Albert en Charlène zouden alleen nog ‘ceremonieel’ een paar zijn. Charlène is voor de vorm aanwezig bij officiële gelegenheden, maar heeft in werkelijkheid voor een nieuw leven gekozen in Zwitserland. Na de vakantie zou ze ook direct weer terug naar haar woning in de bergen zijn vertrokken.

Op afspraak

Van het huwelijk met Albert blijkt niets meer over te zijn: de twee zien elkaar alleen nog op afspraak. ,,Vandaag is het een stel dat afspraken maakt om elkaar te zien”, vertelt een bron aan Voici. Jacques en Gabriella blijven bij hun vader wonen. Wel zou Charlène het voor elkaar hebben gekregen dat ze de tweeling vaker ziet. De kinderen zouden een paar keer per maand bij haar langskomen in Zwitserland.

Verdwenen van social media

Dat Charlène verlangt naar een leven buiten de schijnwerpers blijkt wel, want ze is plotseling verdwenen van Instagram. Haar persoonlijke account, HSH Princess Charlène, is sinds kort onvindbaar. Het account van haar stichting is nog wel live.

Albert zou inmiddels meer begrip hebben voor de problemen waar zijn vrouw mee kampt en ziet in dat de situatie niet meer zal veranderen. Charlène ontdekte Zwitserland al in 2021, toen ze zich maandenlang liet behandelen in de beroemde kliniek Les Alpes. 

Tags

PRINS ALBERTPRINSES CHARLÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck