Gevaarlijke operatie Bibian Mentel goed uitgepakt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De 46-jarige Bibian Mentel heeft donderdag een risicovolle operatie ondergaan. Volgens haar man, Edwin Spee, is de operatie voorspoedig verlopen. Dat heeft de dokter aan hem verteld.

Positief bericht

,,JAAAAAAA, de eerste berichten zijn positief!!! Ben net gebeld en alles lijkt goed!!!!! Nu nog even uur / anderhalf uur wachten tot ze weer wakker is en ze ook zelfstandig alles nog kan maar de arts verwacht wel dat het goed is” laat Bibian’s man weten.

Uitzaaiingen

De voormalig snowboardster heeft al meerdere malen tegen kanker gevochten. Al zo’n elf keer. Donderdag moest Mentel de operatie ondergaan omdat er uitzaaiingen boven in haar nek tegen haar schedel aan waren gevonden. Ze vertelde aan RTL Boulevard destijds het volgende: ,,Op mijn nekhoogte zit weer een tumor, en lager op mijn rug ook”.

Geëmotioneerde man Edwin geeft een update

Manlief Edwin deelt een geëmotioneerd bericht in een video via Facebook. Volgens hem heeft de dokter goede hoop en ,,alles lijkt het nog te doen” zegt hij. ,,Het is nog even duimendraaien dat Bieb straks ook alles werkelijk goed kan bewegen, maar de arts is heel tevreden” aldus Edwin.

https://www.facebook.com/edwin.spee.3/videos/vb.1425071365/10215797094706723/?type=2&video_source=user_video_tab

Tags

BIBIAN MENTELEDWIN SPEEKANKEROPERATIESNOWBOARDSTERZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck