Gevoelens ontstaan tussen Rick en Nicolette tijdens Expeditie Robinson?

Zijn Rick en Nicolette meer dan vrienden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicolette Kluijver deelde gisteren een wel heel intieme foto met Rick Brandsteder op Instagram. Niet veel later bedacht ze zich en haalde ze de foto weer weg. Het zorgt voor een hoop vragen: zijn er tijdens de opnames van Expeditie Robinson gevoelens ontstaan tussen de twee?

De geruchten dat Nicolette en Rick meer dan alleen vrienden zijn gaan nu al lange tijd rond. De afgelopen tijd verschenen er regelmatig beelden waar de twee wel heel intiem met elkaar zijn. Nicolette leek deze geruchten gisteren ineens te bevestigen.

Intieme foto

,,En ik ben niet eens jarig”, schreef Nicolette bij een foto waar ze Rick een zoen lijkt te geven. Op de foto kijken de twee elkaar met een verliefde blik aan en is het duidelijk dat er iets speelt. En hoewel Nicolette de foto weer snel verwijderde, was het al te laat: velen hadden de intieme foto al gezien.

Zoen

In september deelde Nicolette ook al soortgelijke beelden van haar en Rick. Ze vierde toen haar verjaardag en ook Rick was van de partij. Het werd zelfs zó gezellig, dat de twee elkaar een zoen gaven. In het bijzijn van al haar collega’s, boog ze zich voorover naar Rick en gaf hem een zoen op de mond. Het werd gefilmd en op het filmpje is te zien dat Rick niet eens verbaasd reageert.

Nóg een romantische foto

Nicolette en Rick presenteren momenteel samen het programma Expeditie Robinson. Hoewel Nicolette niet veel foto’s deelt van Expeditie Robinson, deed ze dat een paar weken terug wel. En natuurlijk: het ging wéér om een intieme foto met Rick! Op de foto zit Nicolette bijna bij Rick op schoot en knuffelt ze hem stevig. Ook Rick lijkt erg op zijn gemak te zijn. Zijn de gevoelens op dat moment ontstaan?

Tags

NICOLETTE KLUIJVERRICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck