Geweldig nieuws voor Martien en Erica: koop pension is rond

Martien en Erica kopen pension
Door: Charlotte Wijnen
23-11-2022

Geweldig nieuws voor Martien en Erica: de koop van hun pension in Noordwijk is rond! Dat betekent dat de Meilandjes opnieuw kunnen beginnen met klussen, want er is nog een hoop werk aan de winkel.

Na hun grote avontuur in Frankrijk hebben Martien en Erica besloten een nieuw avontuur aan te gaan. Want van verhuizen, verbouwen en klussen kan de familie kennelijk geen genoeg krijgen. Vorige week werd bekend dat Maxime haar woning, waar ze pas sinds maart woont, wéér te koop heeft gezet. En kennelijk is dat niet het enige project waar de familie druk mee zal zijn de komende tijd.

1,5 miljoen euro

In oktober werd al bekend dat Martien en Erica een pension in hun geliefde Noordwijk hebben gekocht en volgens BekendeBuren is de koop nu volledig rond. Dat betekent dat de familie direct weer aan de slag kan, want er is genoeg ruimte om te klussen.

Het gaat om pension Kristina en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 421 vierkante meter. Het telt in totaal 14 kamers met bijna allemaal een eigen badkamer. Verder heeft het een gunstige ligging: het pension ligt op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ook het strand ligt binnen handbereik. De vermoedelijke koopprijs is rond de 1,5 miljoen euro. De hypotheek is nog niet bekend.

Meer DenD