Gezakt: Eloise van Oranje heeft nog geen rijbewijs

Eloise van Oranje
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2021

Aii… Eloise van Oranje is gezakt voor haar rijexamen. Dit laat de ‘gravinfluencer’ weten op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In maart was haar rijbewijs al binnen handbereik. Toen liet ze nog weten dat ze geslaagd was voor haar tussentijdse toets. Maar ze is vandaag tóch gezakt.

Gezakt

Na het halen van de tussentijdse toets krijg je vrijstelling voor bepaalde delen van je rij-examen: de bijzondere verrichtingen. Met deze vrijstelling hoef je op het echte examen geen hellingproef meer te doen of te fileparkeren. Dat ze die al binnen had, was natuurlijk al mooi meegenomen voor Eloise.

Vanochtend postte ze in haar Instagram Stories dat ze vandaag moet afrijden en dat ze het spannend vindt, maar al snel plaatst ze een tweede bericht dat ze toch gezakt is. ,,Het is hem niet geworden… Volgende keer beter”, laat Eloise weten op haar Instagram.

Influencer

De gravin is een hit op Instagram. Vorige zomer telde de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien 100.000 volgers, wat nu al is gegroeid naar 258.000. Toen ze de 200.000 aantikte, schreef ze op Instagram:

‘Toen ik dit account begon had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden of het zouden volgen. En nu 200.000 volgers verder, het is ongelofelijk. Ik heb het nooit voor de “aantal volgers” of “aantal likes” gedaan, maar om dit getal te zien is toch echt wel verbazingwekkend. 200.000 mensen met wie ik mijn verhalen kan delen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor, en weet dat jullie me allemaal zo zo blij maken.’

Meer DenD