Gezin Hugo de Jonge niet blij met aandacht: dochter wil niet meer samen over straat

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hugo de Jonge kan niet meer normaal over straat. Zeker in deze tijd krijgt hij veel negativiteit over zich heen en wordt hij overal aangesproken. Hierdoor wil zijn dochter liever niet meer met hem over straat.

Gezellig een dagje uit of een simpel boodschapje doen met hun vader is er niet meer bij. Het gezin van Hugo de Jonge lijdt soms onder alle aandacht die hij krijgt. Zeker in deze tijd, waarin de politicus veel negativiteit over zich heen krijgt.

Gezin wilde liever ‘normale’ baan voor De Jonge

Sarah, de dochter van Hugo de Jonge, wil liever helemaal niet meer met hem over straat. Hij wordt constant aangesproken en daar zit zij niet op te wachten.

Zoon Ismaël vindt het ook lastig om een bekende vader te hebben. Hij zit op voetbal, maar De Jonge kan niet makkelijk op een zaterdag langs de zijlijn staan. Hij wordt dan namelijk continu aangesproken. ,,Er zijn wel momenten waarop ze thuis graag zouden willen dat ik een normale baan had gehad”, vertelt Hugo in LINDA.

‘Het is heftig’

Maar ook al staat het gezin niet te springen om zijn bekendheid, ze steunen hem door dik en dun. ,,Als deze crisis mij één ding duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat niets belangrijker is dan het thuisfront. Daar ben ik veilig en daar word ik gesterkt in de overtuiging dat ik me niet moet laten afleiden door alle zijwind die kan komen in de vorm van kritiek, intimidatie en zelfs bedreiging.”

Hugo heeft dan ook geen spijt van zijn baan. ,,Het is heftig, daar ga ik echt niet stoer over doen. Ik realiseer me maar al te goed dat ik beslissingen moet nemen die enorme gevolgen hebben in het leven van mensen. Dat is ontzettend moeilijk, maar tegelijkertijd mooi om te mogen doen.”

Tags

CORONAHUGO DE JONGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck