Gezin OML’er Roy geschrokken: ‘Dit is niet goed’

Zoontje Roy ernstig ziek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy, die we kennen uit het programma Over Mijn Lijk, en zijn vrouw Annick zijn vandaag behoorlijk geschrokken. ,,Ik vroeg alleen maar: alsjeblieft, neem mij niet nog iemand af”, schrijft Annick in een emotioneel bericht op Instagram.

Scott, het zoontje van Roy en Annick, heeft al een tijd last van gezondheidsklachten en toen Scott het plotseling uitgilde van de pijn, besloot Annick meteen de dokter te bellen. ,,En mijn moedergevoel klopte wederom!”, begint ze haar verhaal op Instagram.

‘Neem mij niet nog iemand af’

Annick raakte volledig in paniek. ,,En ik belde gelijk de spoedlijn van de huisarts en riep om hulp. Op dat soort momenten wil je je rust bewaren maar ik dacht alleen maar; Scott wordt ons afgenomen. Dit is niet goed, dit is echt niet goed”, vervolgt Annick. ,,Gelukkig was hij er snel en werden we doorverwezen naar de kinderarts. Al die tijd hebben we Scott niet rustig gekregen en greep hij naar zijn hoofd. Vreselijk en wat heb ik gehuild, ik vroeg alleen maar: asjeblieft, neem mij niet nog iemand af.”

‘Vreselijk schrikken’

Na wat angstige uren gaven de artsen aan dat Scott een infectie heeft. ,,Door langdurige oorontstekingen en keelontsteking en virus op virus. Heel wat medicijnen zijn we rijker en wachten tot onze afspraak die gepland staat bij de KNO!”, aldus Annick. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. ,,Vreselijk schrikken en nog ontdaan van alles maar we zijn weer fijn met ons drietjes thuis.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck