Gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland

Gezinsuitbreiding in huize Meiland
Door: Charlotte Wijnen
04-07-2022

Geweldig nieuws voor de familie Meiland: Maxime heeft haar verloofde Leroy Molkenboer verrast met een heel bijzonder cadeau. Ze vond het tijd worden om een nieuw gezinslid te verwelkomen.

Maxime maakte vorig jaar april bekend twee Britse korthaar kittens in huis te nemen. Het waren twee broertjes, die ze de namen Jut en Jul gaf.

Gezin van slag

Maar onlangs kreeg ze te maken met een tragisch verlies. Haar gezin was kapot van verdriet toen kat Jut vorige maand onder een auto terechtkwam. ,,Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding”, schreef Maxime emotioneel bij een foto van de twee katten. ,,Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook… Rust zacht lieverd.”

Nieuw gezinslid

Maxime vond het tijd worden om een nieuw gezinslid te verwelkomen. In een video op Instagram laat ze zien hoe ze Leroy verrast. Hij moet zijn ogen dichthouden totdat Maxime het nieuwe gezinslid in zijn handen legt. Leroy is dolblij wanneer hij ziet dat het een kitten is.

,,Ze is nog een beetje angstig”, legt Maxime uit. Het nieuwe huisdier, die hopelijk de pijn van het verlies van Jut een beetje verzacht, heeft de naam Jet gekregen.

Meer DenD