Gezondheid Phil Collins erg zorgelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Phil Collins is weer opgenomen in het ziekenhuis van Newcastle. Het leek even beter te gaan met de artiest. Collins kampt al jaren met verschillende gezondheidsproblemen.

Ironie

Toch treedt hij nog steeds op. Enkele uren nadat hij weer was opgenomen in het ziekenhuis stond hij gewoon op het podium. Daar gaf hij een van zijn laatste concerten in de concertreekt met de ironische naam ‘Not dead yet-tour’.

De artiest heeft een zenuwbeschadiging waardoor hij al een tijd niet meer kan drummen.  Daarnaast heeft hij rugproblemen waardoor hij niet lang kan staan en vaak zittend moet optreden. Ook heeft hij een gehoorprobleem, maar heeft manieren gevonden om toch nog steeds op te treden. Heel even dacht hij aan stoppen, maar zijn zoon Nick heeft nu plaats genomen achter het drumstel.
Hij heeft zijn gezondheid ook in gevaar gebracht door overmatig veel alcohol te drinken. Collins heeft weleens gezegd dat hij door te veel alcohol bijna dood is gegaan.

Er staan nog concerten van Collins gepland in het voorjaar van 2018, maar de chauffeur van de zanger ziet het somber in. Volgens hem is het een wonder als hij dan nog kan optreden.

Tags

ALCOHOLGEZONDHEIDPHIL COLLINSZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck