Ghislaine Maxwell zal ‘nooit over prins Andrew praten’

Prins Andrew|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Een vriendin van de compagnon/ex-vrouw van Jeffrey Epstein, heeft een boekje opengedaan aan the Today. Na de rechtszaak en dood van Epstein was zijn ex-vrouw Ghislaine Maxwell compleet onvindbaar. Afgelopen week arresteerde de FBI de ‘handlanger’ van Epstein. Hoewel veel mensen nu wachten op het verhaal over de rol van prins Andrew in deze zaak, doet een vriendin van Maxwell hierover een opmerkelijke uitspraak.

‘Ze zal nooit iets over prins Andrew vertellen’

Laura Goldman, de vriendin van Maxwell, heeft afgelopen maand nog gesproken met haar vriendin. In het gesprek met Maxwell over het onderzoek naar Epstein, kwam naar voren dat Maxwell voelde binnen de kortste keren opgepakt te zullen worden. De zaak gaat over jarenlange seksueel misbruik van jongere meisjes.
Opmerkelijk is dat de vriendin aangeeft dat Maxwell nooit iets over prins Andrew zal vertellen. ,,Ze heeft me altijd vertelt dat ze nooit iets over Andrew zal vertellen”, aldus Goldman. Het Amerikaanse gerecht heeft aangegeven nog zeker wel in gesprek te willen met prins Andrew. 

Rol van prins Andrew uiterst onduidelijk

De rol van prins Andrew in de zaak van Epstein is zeer onduidelijk. Uit het verhaal blijkt dat prins Andrew goed bevriend was met Epstein en dat de twee regelmatig contact hadden. Of hij zelf ook seksueel wangedrag aan jongere meisjes heeft vertoond is niet nog niet bewezen. Eerder schreven we over prins Andrew die bewust niet zou meewerken aan het onderzoek omtrent de zaak van Epstein. Ook schreven we over meer opmerkelijke ‘vriendschappen’ van prins Andrew.

Tags

ANDREWBRITS KONINGSHUISBRITSE KONINGSHUISBRITSE ROYALSEPSTEINGHISLAINEGHISLAINE MAXWELLJEFFREYJEFFREY EPSTEINMAXWELL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck