Giel Beelen wordt vader: ‘We kunnen niet wachten’

Giel wordt vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Giel Beelen en zijn vriendin Floor zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. ,,Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen”, deelt de radio-dj met zijn volgers op Instagram.

Floor en Giel zijn momenteel samen op wereldreis en vertellen hun volgers dat ze nog iemand hebben meegenomen op reis. ,,Wij zijn in verwachting!”, schrijft Giel bij een romantisch filmpje op Instagram.

Op de helft

Giel laat weten dat Floor ‘al op de helft is’. ,,Wow, wat gaat de tijd toch snel!”, vervolgt Giel. ,,De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol.”

20 weken echo

Floor voelt zich goed. ,,We hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar”, aldus Giel. ,,Wij zijn voor de 20 weken echo weer even in Nederland geweest. Zo fijn, alle liefde van onze familie en vrienden.”

‘Zo dankbaar’

Het stel kan niet wachten om voor het eerst ouders te worden. ,,Wat een reis, wat een avontuur. Zo dankbaar”, sluit Giel zijn bericht af. Onder zijn bericht regent het felicitaties. ,,Wat een nieuws! Gefeliciteerd!”, reageert Bridget Maasland.

Tags

BABYNIEUWSGIEL BEELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck