Glennis geeft tienduizenden euro’s korting op villa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Glennis Grace verhuisde de afgelopen jaren van Amsterdam naar Almere en van Almere naar Amsterdam. Nu ze weer in Almere woont, wil ze niet liever dan terug naar de hoofdstad. Helaas lukt het haar maar niet om de woning verkocht te krijgen. Daarom heeft ze besloten  de prijs van de villa met maar liefst 30.000 euro te verlagen. Dat weet Bekendeburen.

Verlies

Eerder stond de villa, met een oppervlakte van 233 vierkante meter, een grote tuin op het zuiden, een terras en een grote woonkeuken, te koop voor een bedrag van 750.000 euro. Deze heeft zij nu verlaagd naar 730.000 euro.
Destijds kocht ze de woning voor een bedrag van 645.000 euro, maar liet er een hypotheek op vestigen van 830.000 euro. De kans dat ze zangeres een verlies moet incasseren is dus aanwezig.

Door de jaren heen heeft ze echter ook veel geld aan de woning verdiend. In de tijden dat ze in Amsterdam woonde, verhuurde ze de villa voor 1750 euro per maand.

Liefde

De carrière van Glennis gaat de laatste tijd als een speer. In 2018 belandde ze in de finale van America’s got Talent, en sindsdien is ze drukker dan ooit. Ook op liefdesgebied is Glennis gelukkig. Ze is al een tijd samen met haar vriend Lèvy Simon, die muzikant is. Het stel hoopt zelfs, ondanks hun grote leeftijdsverschil van zeventien jaar, binnenkort een kindje te krijgen. Dat zou voor Glennis de tweede keer zijn dat ze moeder wordt. Ze heeft al zoontje Anthony.

Tags

ANTHONYBEKENDEBURENGLENNIS GRACELEVYVRIENDZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck