Glennis Grace gaat los op Ladies of Soul: ‘Moddergooien is begonnen’

OORLOG tussen Glennis en de Ladies of Soul
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De breuk tussen Glennis Grace en de vrouwen van Ladies of Soul begon zo netjes. De vrouwen zeiden dat ze elkaar het beste gunnen en dat ze ‘in goed overleg’ uit elkaar zijn gegaan. Maar nu is het moddergooien begonnen…

Na het nieuws dat Glennis Grace geen onderdeel meer is van Ladies of Soul, viel het volgers op dat Glennis Edsilia Rombley heeft ontvolgd op Instagram. ,,Het begon allemaal heel chic met interviews waarin ze riepen dat ze van elkaar hielden. Maar nu is het moddergooien is begonnen”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Geïrriteerd

Wat is er gebeurd? ,,De juicekanalen gingen een beetje vissen en toen zagen ze dat Glennis de andere ladies had ontvolgd en toen raakte Glennis een beetje geïrriteerd, want volgens haar zit het verhaal toch echt anders in elkaar.”

‘Bye!’

In een video op haar Instagram vertelt Glennis dat juist zij was ontvolgd. ,,Ik zag juice voorbijkomen over dat ik mensen heb ontvolgd. Nou, ten eerste was ík ontvolgd door die personen als allereerst”, zegt de zangeres, ,,Toen kreeg ik te horen: dat is per ongeluk gegaan. Toen dacht ik: ja, dat gaat niet per ongeluk. Toen ben ik ze maar gaan ontvolgen. Ik denk: ja, waarom zou ik je volgen dan, toch? Het was nooit mijn eerste zet om iemand te gaan ontvolgen, maar wel dat van de ladies. Bye!”

‘Kinderachtig’

Glennis heeft er toen iets van gezegd. ,,Op het moment dat ik er iets van ging zeggen tegen een bepaald persoon, van: waarom word ik ontvolgd, het is kinderachtig en je wil de media niet triggeren, hebben ze mij weer teruggevolgd. Maar pas nádat ik ze ontvolgd had.”

Tags

GLENNIS GRACELADIES OF SOUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck