Glennis Grace heeft een stille aanbidder

Door: Charlotte Wijnen
29-09-2022

Glennis Grace heeft een stille aanbidder. Ze heeft een enorme bos rozen, een fles wijn én chocolade gekregen. De zangeres voelt zich gevleid. ,,Als het maar niet van mijn ex is.”

Glennis Grace keek raar op toen ze gisteren thuiskwam en er ineens een grote bos rozen bezorgd was. Tussen de rozen zat een kaartje verstopt, maar daar stond alleen ‘XXX’ op geschreven.

‘Niemand heeft dit ooit voor mij gedaan’

,,Ik heb dus een mega mooie bos rozen gekregen. Maar we gingen dus even kijken wie het was, staat er alleen dit”, vertelt ze in Instagram Stories, terwijl ze naar het kaartje wijst. ,,En een fles wijn. Ik ben speechless. Niemand heeft dit ooit voor mij gedaan, serieus.”

Later komt ze erachter dat er nóg een cadeau bijgeleverd is. ,,Ik heb ook nog chocolade gekregen”, zegt ze met een grote glimlach. Ze heeft absoluut geen idee van wie het cadeau kan zijn. ,,Het is geen misselijk bosje rozen hoor jongens.”

‘Hopelijk niet van mijn ex’

Toch wordt Glennis ook een beetje nerveus van het cadeau. Er gaat één naam door haar hoofd, maar ze hoopt niet dat het cadeau door hem is opgestuurd. ,,Als het maar niet van mijn ex is, dan vind ik alles goed”, aldus Glennis.

Meer DenD