Glennis Grace is ondanks taakstraf weer miljonair

Glenda boert goed
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace werd na het geweldsincident in een supermarkt van alle kanten gecanceld. Omdat ze een lange tijd niet optrad werd er geroepen dat haar carrière wellicht over is en nog erger: dat de zangeres geen geld meer heeft. Niets blijkt minder waar.

Het is alweer dik een jaar geleden dat Glennis Grace stennis schopte in een supermarkt. Het incident kwam haar duur te staan: voor een lange tijd werd ze van alle kanten gecanceld en als er wel een optreden doorging, kwam er maar een handje vol fans opdagen.

Taakstraf

In november vorig jaar werd de zangeres door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot een taakstraf van tweehonderd uur voor openlijk geweld. Deze moest ze uitvoeren in een verzorgingstehuis, en ook dáár kreeg ze kritiek op. Velen vonden de straf te mild en op Instagram liet Glennis zien dat ze het er inderdaad prima naar haar zin had.

Zóveel geld heeft Glennis

Na de geweldpleging, het cancelen en de taakstraf zal het niemand verbazen dat Glennis het financieel zwaar heeft. Maar niets blijkt minder waar: de zangeres mag zich zelfs weer miljonair noemen. Glennis heeft twee bedrijven: G Note B.V. en Glennis Grace Holding B.V. Het eigen vermogen van de twee bedrijven bedraagt nu rond de 1,3 miljoen euro, meldt BekendeBuren. En dat terwijl haar eigen vermogen een jaar eerder 442.000 euro láger bedroeg.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck