Glennis Grace maakt schoon schip

Glennis Grace maakt schoon schip
Door: Charlotte Wijnen
03-08-2022

Glennis Grace wil haar verleden achter zich laten. Op Instagram ontvolgt de zangeres een aantal mensen, waaronder haar beste vriend. Die begrijpt er echter niets van dat Glennis hem zomaar laat vallen.

Na het geweldsincident in een supermarkt afgelopen februari wil Glennis Grace er alles aan doen om weer de artiest te worden die ze ooit was. Ze doet naar eigen zeggen enorm haar best om te veranderen door tegen iedereen die ze tegenkomt gedag te zeggen. Ook wil ze bepaalde dingen in haar verleden achterlaten.

Schoon schip

Glennis laat weten afscheid te nemen van een aantal mensen in haar leven. ,,Tijd om weer te ontvolgen”, schrijft ze op Instagram. ,,En kom aub niet verbaasd doen bij me oké.”

Ze vertelt dat ze haar redenen heeft om schoon schip te maken, maar de vrienden die ze ontvolgt begrijpen er niets van. Beste vriend Denzel Von Deira besluit op Instagram te reageren op Glennis.

Beste vriend boos

,,Soms ben je iemand zijn beste vriend. Maar dat begrijpen ze niet, dus ontvolgen ze je”, zegt hij geïrriteerd in een video in Instagram Stories. ,,En wat doe je dan? Dan doe je dat ook.”

Kennelijk stoort het Denzel dat Glennis niet inziet dat hij een goede vriend voor haar is. Nu ze door velen wordt gecanceld, zou je denken dat ze wel een vriend kan gebruiken. Maar de vriendschap met Denzel is in ieder geval over. ,,Tot ziens beste ex-vriend.”

Meer DenD