Glennis Grace wil liefdesbaby met Lévy Simon

Door: Mees Botschuijver
01-04-2019

Glennis Grace heeft laten weten aan shownieuws dat ze een kindje wil krijgen met haar vriend Lévy Simon. Alleen is de zangeres al aardig op leeftijd, 40 jaar oud, dus de tijd dringt.

Kinderwens

Een jaar geleden liet de zangeres al weten een tweede kindje te willen. Maar ze stelde dit uit door haar carrière in Amerika. Ze deed namelijk toen mee aan America’s Got Talent. Ze schopte het ver in de show maar won uiteindelijk niet. Nu ze weer terug is in Nederland heeft een tweede kindje misschien wel de prioriteit. Want Glennis is zelf de jongste niet meer. „We zijn niet meer zo jong dat we gewoon kunnen denken ’geef het de tijd’, dus daar denk ik wel over na. Dat weet Lévy ook en hij wil ook heel graag een kindje”, vertelt ze aan Shownieuws. Ze hoopt dat ze over pakweg twee jaar samen een kindje hebben.

Vorig jaar vertelde ze in een interview met Story dat ze de vlag zou uit hangen als ze een tweede kindje met haar vriend Lévy krijgt. Hij ziet dat namelijk ook wel zitten. De gitarist schijnt dol op kinderen te zijn en heeft een goede band met het zoontje van Glennis: Anthony.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen