Glennis sneert naar Monique: ‘Ik zou André niet terugnemen’

Sneer naar Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Drie maanden lang had Andre Hazes een roze bril op en had alleen nog maar oog voor Bridger Maasland. Toen hij die afzette zag hij wat hij achter had gelaten, namelijk Monique en zijn zoontje André. Het lijkt erop dat hij nu weer met hen samen in één huis woont en het gezinsleven op wil pakken. Glennis snapt niet waarom Monique dat allemaal toelaat.

‘Weg is weg’

Monique moet wel erg veel van André houden, want samen met een ex-partner wonen zal niet makkelijk zijn. ,,Ik zou André zelf niet meer teruggenomen hebben, nee”, zegt Glennis tegen weekblad Weekend. ,,Hij is gewoon verliefd geworden op iemand anders en dat kan gebeuren.” Voor Glennis zou dat echter wel definitief het einde van de relatie betekenen. ,,Maar eenmaal weg is weg. Dan kom je er bij mij niet meer in.”

Een van de voordelen dat André nu weer bij zijn gezin woont, is dat hij veel tijd kan doorbrengen met zijn zoontje André. De afgelopen maanden verbleef hij bij Bridget en kon hij zijn eigen kind dus minder vaak zien. Op Instagram blijkt dat de zanger erg geniet van de tijd met het jongetje en ze samen veel spelen en lachen. Toch is dat voor Glennis geen goede reden om een relatie te willen redden. ,,Je moet niet bij elkaar komen of blijven voor de kinderen. Dat is iets waar ik heel erg tegen ben.” De zangeres denkt dat kinderen ook gelukkig kunnen worden met gescheiden ouders. ,,Je moet er omwille van de kinderen wel voor zorgen dat je goed met elkaar op kunt blijven schieten.”

Nieuw programma

Het is nog afwachten of André en Monique echt werken aan hun relatie en weer samen willen komen of dat een van de twee op zoek is naar een andere woning en dit een tijdelijke situatie is.

Tags

ANDRÉ HAZESGLENNIS GRACEKINDERENMONIQUERELATIESCHEIDINGUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck