Goed nieuws voor Thomas Berge en zijn gezin

Goed nieuws voor Thomas Berge en zijn gezin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Positief nieuws voor Elianne Zweipfenning, de vrouw van Thomas Berge. Elianne werd binnen enkele weken maar liefst twee keer opgenomen vanwege een abces in haar borst. Afgelopen week onderging ze nog een spoedoperatie, maar inmiddels maakt de geliefde van Thomas Berge het beter en laat ze op Instagram weten dat ze weer naar huis mag.

Het jaar begint fantastisch voor Thomas en Elianne: op Tweede Kerstdag werd het stel trotse ouders van zoontje Saint. Eind februari wordt Elianne echter opgenomen in het ziekenhuis met ‘niet te verdragen pijn’ in haar borst. Ze blijkt een abces van zo’n zeven centimeter groot te hebben en moet een operatie ondergaan. Op Instagram liet ze toen weten dat het herstel ‘veel zwaarder is dan ze had verwacht’.

Spoedoperatie

Afgelopen week gaat, terwijl Elianne nog aan het herstellen is, weer mis. Ze voelt zich niet goed en er wordt opnieuw een abces bij haar gevonden. Deze ligt nog dieper dan de vorige. Ze moet een spoedoperatie ondergaan. ,,Wat begon als “laten we toch maar even de huisarts bellen” eindigde in een spoedoperatie en een klein weekje ziekenhuis met heel erg veel pijn, slapeloze nachten en paniek aanvallen”, schrijft Elianne op Instagram. ,,Maandagochtend zagen ze het gelijk, een abces van om en nabij 7 cm, heel diep en ingewikkeld gelegen. Wat eruit zou komen met een klein sneetje, plaatselijke verdoving en een drain werd omgegooid naar een operatie onder volledige narcose en 1 nachtje blijven ter observatie. Het werden steeds meer overnachtingen in het ziekenhuis met pijn die ik nog nooit heb gevoeld.”

Herstelperiode

Elianne gaat opnieuw een zware periode tegemoet. ,,Ze hebben alles kunnen verwijderen maar omdat het abces zo diep lag en groter was dan ze dachten, heb ik nog een herstelperiode te gaan en die ga ik vol goede moed in!” De dagen zonder haar man en zoontje hebben haar ‘gebroken’, maar toch blijft ze positief. ,,De dagen dat ik in het ziekenhuis lag zonder mijn man en mijn aller liefste zoontje naast me, hebben me gebroken maar ook kracht gegeven om heel snel weer een superfitte mama te worden.”

Elianne is blij dat ze weer thuis is. ,,Eindelijk weer 24/7 genieten van m’n kleine man om me heen en mijn eigen omgeving. Wat een rollercoaster is dit, ook mentaal maar elke dag tel ik mijn zegeningen en blijf ik positief.

Tags

ELIANNE ZWEIPFENNINGTHOMAS BERGEZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck