Goede vriend Willem Oltmans klapt uit de school: ‘Nooit over Rogier gehoord’

Rogier wie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Over de beweringen van Rogier Smit bestaan steeds meer twijfels. Zijn ex Frank Jansen gelooft niet dat Willem Oltmans zijn biologische vader is en de moeder van Rogier bevestigt het verhaal ook niet. Nu klapt een goede vriend van Oltmans uit de school…

Rogier Smit beweert dat Willem Oltmans zijn biologische vader is en sindsdien praat hij nergens anders meer over. Hij heeft zijn naam op Instagram veranderd in ‘Oltmans’ en doet in de media de ene na de andere onthulling.

‘Aandacht’

Toch wordt er zeer getwijfeld aan het verhaal van Rogier. Volgens Rogier heeft zijn moeder Joke opgebiecht dat Willem Oltmans zijn biologische vader is, maar Joke vertelde onlangs dat ze helemaal geen contact met Rogier heeft. En ex Frank Jansen doet zelfs een beetje lacherig over de beweringen van Rogier. ,,Als je die moeder van Rogier kent… Ik kan me totáál niet voorstellen dat Rogiers moeder op die meneer Oltmans is gedoken. En andersom ook niet!”, zegt Frank in gesprek met weekblad Party. ,,Die Oltmans-affaire, dat verzint Rogier vast allemaal. Ik denk dat het schreeuwen om aandacht is.”

‘Nooit gehoord over een zoon’

Maar niet alleen de kant van Rogier spreekt zijn twijfels uit. Ook Bart Spring in ’t Veld, die een goede vriend was van Oltmans, lijkt het verhaal niet te geloven. ,,Ik heb van Willem Oltmans nooit iets gehoord over een zoon”, vertelt hij in Party. Ook vraagt hij zich af of Willem überhaupt wel in Nederland was in de tijd dat Rogier werd gewekt en geboren. ,,Willem zat jarenlang in Indonesië, maar woonde ook in Amerika en Zuid-Afrika. Hij was volgens mij verdomd weinig in Nederland.”

Op geld uit?

Uiteraard is het mogelijk dat het verhaal van Rogier wél klopt. ,,Hopelijk is er een DNA-vergelijking mogelijk”, zegt Bart daarover. ,,Want je moet niet over mijn goede vriend Oltmans roepen dat je zijn zoon bent, terwijl ik je niet ken! Mócht het waar zijn, dan kun je je afvragen waarom Rogier er niet eerder mee is gekomen. Misschien nu zijn luxeleventje door de scheiding met Frank voorbij is, probeert hij op een andere manier aan veel geld te komen. En Oltmans had flink wat centen.”

Tags

FRANK JANSENROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck