GOOIT JOHAN DERKSEN ZIJN EIGEN GLAZEN IN? ‘ZWETEN VAN HUMBERTO’ en RTL ‘VERSCHRIKKELIJK’

Door: DitjesDatjes
23-09-2017

Johan Derksen, de langharige dandy van VoetbalInside, heeft gisteravond misschien wel zijn eigen glazen ingegooid. In zijn overmoed besmeurde hij in één uitzending zijn broodheer RTL en een van de meest populaire presentatoren Humberto Tan. Presentator Wilfred Genee werd zelfs enigszins onrustig door de aanval op zijn werkgever en zijn collega’s.

Derksen over Humberto:

,,Ik vind er niets aan. Een hele leuke man in de kantine”, zei Derksen in het programma van Wilfred Genee. ,,Ik moet altijd zweten als hij aan het presenteren gaat.”

Derksen over rtl: ,,HET IS VERSCHRIKKELIJK”

De kritiek op RTL, de directie van RTL en het niveau van de RTL-programma’s deelt Derksen openlijk. Ondanks het feit dat RTL ook VoetbalInside uitzendt…

,,Humberto en daarna Nick en Simon. Nou dan ga ik nog liever naaktzwemmen in het bos. Ik heb die muziekquiz van Humberto gezien. Alles is gemaakt aan die man. En al die bekende Nederlanders die daar aanschuiven, die zijn met hetzelfde sop overgoten. Het zijn volwassen mensen die zich gedragen als kleuters.”

Derksen Over de directie

Derksen: ,,Weet je wat ik nog het ergste vind. Het zijn mediabedrijven. Als de prijzen uitgedeeld worden, dan rollen ze over elkaar heen om de prijzen in ontvangst te nemen. Maar als de directeur van RTL 4 één keer kritiek krijgt in het AD geeft hij geen commentaar. Want dan is meneer op zijn teentjes getrapt. Wat onvolwassen van iemand die een mediabedrijf runt…”

Derksen en zijn tafelgenoten Jan Boskamp en René van der Gijp hielden een warm pleidooi voor Wilfred Genee als beste presentator van Nederland. Volgende week wordt bekend of Genee bijvoorbeeld Humberto Tan heeft verslagen. Derksen kondigde aan dat hij dan zal aanschuiven in joggingpak.

BEKIJK HET FRAGMENT VANAF 14.12 min.

Voetbal Inside

Meer DenD