Gordon: ‘Angela de Jong heeft geen talent’

Door: DitjesenDatjes
15-01-2019

Gordon is woest op Angela de Jong. De tv-recensent van het AD heeft een stuk geschreven over de transfer van Wendy van RTL naar Talpa. Daarin noemt ze ook Gordon, en dat kan de presentator absoluut niet waarderen. Hoewel hij het verschrikkelijk vindt dat Angela ‘op de man speelt’, doet Gordon nu hetzelfde terug: hij schrijft een vernietigende tekst over Angela.

De recensent schreef in de column die vanochtend op de site van het AD verscheen, dat John de Mol een verkeerde beslissing maakt om Wendy naar Talpa te halen. ,,Dat hij de mannen van VI en Johnny de Mol graag wilde, ja dat snap ik. Maar Gordon en Wendy?Van Dijk trekt in The Voice en Wie Ben ik? misschien nog een miljoenenpubliek, maar dat is niet haar verdienste als wel die van een ijzersterk format. Zodra ze het in haar eentje moet doen in This Time Next Year of een show rondom haar is gecreëerd zoals De Gezondheidstest, flopt ze pijnlijk.”

Frustratie

,,Beste Angela. En wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk schrijf je die s’nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen (nu word ik ook persoonlijk), want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven”, schrijft hij in een lange post op Facebook. Vervolgens noemt hij onder andere dat haar ego te groot is, dat ze geen zelfreflectie heeft, dat ze aan leeftijdsdiscriminatie doet en dat ze geen talent heeft.

,,Nou Angela, laat me je dit vertellen, wij zwichten niet voor jouw stukjes, want talent heb je en dat kun je niet afdwingen zoals jij nu krampachtig probeert in je schoolkrant stukjes geschreven als een jaloers meisje dat nooit in een talentenjacht maar een ‘dikke JA’ had kunnen krijgen. Lezen jouw kinderen je verhaaltjes ook of ben je zo’n type die ze s’avonds voor ze slapen gaan voorleest uit eigen werk. Wat zullen ze trots zijn op een moeder die zichzelf zo manifesteert in de media, echt een voorbeeld voor velen.”

Daarnaast beweert Gordon ook dat Angela de reden kan zijn dat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een huwelijkscrisis zitten.

Reacties

De reacties die Gordon op het bericht krijgt, lopen erg uiteen. Zo schrijft iemand: ,,Dit gaat helemaal niet om leeftijd. Raar dat Gordon het daar op gooit. Angela schrijft wat het gros van de kijker vind. En dat ziet ze heel goed.” Terwijl een ander ,,Voortreffelijk geschreven Gordon”, schrijft.

Beste Angela, En wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk…

Geplaatst door Gordon Heuckeroth op Dinsdag 15 januari 2019

Meer DenD