Gordon en Tino Martin onthullen bijzonder nieuws

Gordon en Tino
Door: Lies Jansen
23-05-2020

Zanger Gordon Heuckeroth en Tino Martin delen een leuk nieuwtje op Instagram. De twee laten weten samen aan het werk te zijn in de studio. Het gloednieuwe zangduo slaat de handen ineen en zullen volgende week een nummer inzingen. Tot grote verbazing van de fans van Gordon, gezien hij eind 2015 afscheid nam van zijn zangcarrière. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uit de oude doos

Het zal geen nieuw nummer worden, maar een hitje uit ‘de oude doos’. Gordon vertelt op zijn Instagram: ,,Nou je gelooft het niet, maar ik sta gewoon te zingen met onze Tino Martin! (…) Maandag gaan we zingen hè, Tino, en dan doen we een liedje uit de oude doos. Echt een kippenvel-nummer!” 

Afleiding van verslaving?!

Eerder deze maand schreven we over de worsteling die Gordon nu ervaart omtrent zijn verslavingsverleden. De zanger is nu een tijdje afgekickt van zijn coke-/ en alcoholverslaving, maar vindt het in deze tijden moeilijk om niet terug te vallen. ,,Ik had veel houvast aan de meetings, waar ik nu niet meer naartoe kan”, vertelt Gordon aan het tijdschrift Linda. ,,Ik zorg dat ik geen alcohol in huis heb, maar als het er wél was geweest, had ik het opgedronken.”

Meer DenD