Gordon worstelt met verslavingsverleden

Door: Vanessa Bontje
19-05-2020

Ondanks dat hij bijna een jaar af is van drank en drugs geeft Gordon toe dat hij deze quarantaineperiode worstelt met zijn oude verslavingen. ,,Ik vind het een ramp.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nu voor de meeste mensen zo goed als alle dagelijkse routines zijn komen te vervallen, zit ook Gordon voornamelijk thuis. Een situatie waarin hij zich niet heel comfortabel voelt, vertelt hij in LINDA. 

,,Ik had veel houvast aan de meetings, waar ik nu niet meer naartoe kan”, vertelt hij in het blad. ,,Ik zorg dat ik geen alcohol in huis heb, maar als het er wél was geweest, had ik het opgedronken.”

De zanger/presentator vertelt onomwonden hoe lastig hij het vindt om niet toe te geven aan de verleidingen van drank en drugs. „Dat geluksmoment van een lekker glas wijn of een lijn coke mis ik enorm. Het verzacht de boel tenminste een beetje. Nu heb ik niks en moet ik er gewoon elke dag keihard en nuchter doorheen. Ik vind het een ramp.”

Desondanks is het ook een tijd van inzichten voor Gordon. Hij zegt wel veel meer te waarderen wat hij wél allemaal in zijn leven heeft. ,,Ik zag het niet meer, nu wel.”

Meer DenD