Maandhoroscoop maart 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van maart!

Vissen

Je bent een eindeloze romanticus, maar de planeten liggen deze maand dwars. Daardoor kunnen er pittige issues ontstaan in je relatie. Probeer de wrevels niet met de mantel der liefde te bedekken, maar verman je en ga de confrontatie aan. Liefde hoeft niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn, soms zit de klad er gewoon ook in. Ga een goed gesprek aan en luister vooral naar elkaar. Dat brengt jullie next level.

Ram

Wanneer heb je je voor het laatst afgevraagd wat jou nou echt gelukkig maakt, vurige Ram? Neem de tijd om hier serieus antwoorden op te formuleren en ernaar te handelen. Wat helpt om tot zelfinzicht te komen, is om elke dag drie dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Dat klinkt misschien als een suf advies uit een zelfhulpboek, maar het effect is enorm.

Stier

Het verreist een hoop doorzettingsvermogen om op de door jouw uitgestippelde weg te blijven, maar dit kun jij! Vertrouw op jezelf en geef dingen de tijd om tot bloei te komen. Je wilskracht brengt je een heel eind, maar uiteindelijk gaat het erom dat je diep van binnen voelt dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Je zult zien dat dingen dan in een stroomversnelling raken.

Tweelingen

Je doet er goed aan om tijd vrij te maken voor je hobby’s of sport, want dat bankhangen heeft lang genoeg geduurd. De zoveelste Netflix-serie gaat je echt niet uit je dip helpen. Spreek af met vrienden, zeg ‘ja’ tegen dat feestje waar je eigenlijk geen zin in hebt en dwaal minder rond op social media. Voor je het weet, schiet je weer lekker in de plus.

Kreeft

Zoals altijd zit je boordevol plannen en geniale ingevingen, waardoor actie uitblijft. Zonde, want zo blijft het bij dagdromen, terwijl er zoveel mogelijkheden voor je openliggen. Laat het spreekwoord ‘wie niet waagt, wie niet wint’ als een mantra door je hoofd spoken. Dat kan je net dat laatste zetje geven om toch die spotlights op te zoeken. Wat heb je nou eigenlijk te verliezen?

Leeuw

Het is de hoogste tijd om knopen door te hakken en zonder druk van buitenaf gewoon te doen wat voor jou goed voelt. Kom weer tot jezelf. Je krachtige en positieve levensinstelling is juist wat anderen zo in jou bewonderen. Ontwaak uit die winterslaap, laat je manen wapperen en trek ten strijde. Chapeau Leeuw, zo kennen we je weer. Avontuurlijk, trots en ontembaar.

Maagd

Als geen anderweet jij passie en hartstocht in het leven te brengen, maar daar betaal je wel een prijs voor. Al die adrenaline put een mens op den duur uit. Schakel even terug uit die vijfde versnelling en haal diep adem. Je FOMO – angst om iets te missen – zit je te veel in de weg. Je kunt niet elke dag de superheld of casanova uithangen, laat dat maar over aan Iron Man en Leonardo di Caprio.

Weegschaal

Geef geen geld uit om je zinnen te verzetten of jezelf te troosten. Pak de ware oorzaak aan in plaats van de shopaholic uit te hangen. Op korte termijn doet dat misschien pijn, maar aan wijsheid heb je meer dan aan een paar nieuwe schoenen. Zorg dat je jezelf weer in het gareel krijgt. Dan zit er deze zomer misschien wel een bijzonder reisje in.

Schorpioen

Ook al ben je er niet altijd van bewust, je bent niet bepaald de makkelijkste persoon om mee te daten. Het is goed om op je qui-vive te zijn na de nare ervaringen met je ex. Maar bedenk: iedereen heeft wel een rafelrandje. Ga daar niet meteen in lopen porren. Je innerlijke criticus is niet altijd de beste raadgever, dus sla niet meteen op tilt als je onraad denkt te ruiken.

Boogschutter

Je bent de laatste tijd zo erg in jezelf gekeerd dat mensen in je omgeving zich beginnen af te vragen wat zij jou hebben misdaan. Kom uit die bubbel en zoek de connectie weer op. Je zult zien dat je met open armen wordt ontvangen, want jouw lach is nog altijd goud waard. Laat het initiatief niet aan anderen over, maar verras vrienden of familie met een onverwacht bezoek of een kleinigheidje.

Steenbok

De energie en levenslust spat er weer vanaf, lieve Steenbok. Niet verwonderlijk dat er aan alle kanten om je aandacht wordt gevochten. Wees voorzichtig aan wie je je geheimen prijsgeeft. Niet iedereen is even discreet als jij en aasgieren liggen altijd op de loer. Dat gezegd hebbende, blijf vooral je warmhartige en excentrieke zelf. Er zijn al zuurpruimen genoeg op de wereld.

Waterman

Ja ja, het zit in je karakter: zodra je je opgesloten voelt of het idee hebt dat het saai wordt, ben je weg. Toch zou je er wijs aan doen om deze keer minder radicaal te werk te gaan op je werk of in de liefde. Geef het de tijd en benader de situatie niet alleen vanuit hart, maar met beleid en goed overleg. Je zal nog eens raar op staan te kijken hoe de ander misschien precies hetzelfde voelt of denkt.

Tags

2023HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPMAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck