Wesley Sneijder haalt uit naar Yolanthe’s ex Jan Smit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het lijkt erop dat het Wesley Sneijder nog steeds dwarszit dat Jan Smit de ex van zijn ex Yolanthe Cabau is. De voormalig profvoetballer haalt uit naar de zanger bij Veronica Offside…

In het programma hebben Sneijder’s tafelgenoten het over de broer van Jan Smit, voormalig voorzitter van Heracles Almelo en naamgenoot van zanger Jan Smit. Dit brengt verwarring bij Wesley en denkt dat de mannen het hebben over zijn destijdse liefdesrivaal. Sneijder pakt zijn kans om Smit te beledigen: ,,Het zijn toch allemaal broers daar?” en doelt op Volendam.

Hilarisch

Veronica Offsiders vinden het hilarisch en gaan erop in. ,,Je bedoelt Volendam?” vraagt Andy van der Meijde lachend. Ook Wilfred Genee heeft Sneijder door. ,,Die Jan Smit hebben we het niet over, daar zat nog wat anders natuurlijk.”

Na de breuk met Jan Smit ontmoette zij Wesley Sneijder. De actrice bekende dat de voetballer al achter haar aanzat terwijl ze nog in een relatie zat met Smit. ,,De eerste drie maanden hebben we elkaar gebeld en waren al helemaal verliefd, terwijl we elkaar nog niet ontmoet hadden”, onthult ze aan Turkse krant Iddalihaber. Na negen jaar huwelijk en het krijgen van zoontje Xess Xava, besloten de twee in 2019 een punt erachter te zetten.

Tags

JAN SMITVERONICA OFFSIDEWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck