Gordon geeft toe: ‘Ik mis Gerard’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Fans verheugen zich op een nieuwe samenwerkingen Geer en Goor nu Gordon in een podcast heeft gezegd dat hij Gerard mist, schrijft tijdschrift Party. Wat zijn de kansen op een comeback van het hilarische duo?

,,Haat is geen optie bij mij. Ik ben iemand die nooit haat zal dragen. Je zal ook nooit boos moeten blijven voor de rest van je leven”, zegt Gordon in de podcast ‘Doorzetters’. De twee hebben voor langere tijd in onmin met elkaar geleefd door beschuldigingen die ze over en weer hebben gemaakt.

Geflopte programma’s

Gerard zei een paar jaar geleden al dat de vriendschap ‘gewoon veel te leuk is om te laten gaan’, maar daar dacht Gordon toen nog anders over. Maar nu lijkt hij er hetzelfde in te staan. Misschien ziet hij na het floppen van meerdere televisieprogramma’s zónder Geer, nu eindelijk in dat hij zijn kameraad nodig heeft om weer een nieuw tv-contract af te dwingen en weer hoge kijkcijfers te kunnen scoren. Op 1 december loopt zijn contract af bij SBS6 en dan heeft hij geen tv-inkomsten meer.

Ook media-insiders denken dat een samenwerking met Gerard de enige uitwerk is voor de televisiepersoonlijkheid. ,,Gordon motecht bidden voor een tv-verzoening met Gerard Joling, want alleen samen maken ze unieke televisie”, zegt columnist Özcan Akyol.

Tags

GEER EN GOORGERARD JOLINGGORDONTELEVISIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck