Gordon haalt snoeihard uit naar Dre en Monique

Dre en Monique liegen over vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon heeft in zijn podcast de GorDonDiablo Show keihard uitgehaald naar Dre Hazes en Monique Westenberg. Hij noemt hen in de podcast glasharde leugenaars…

De reden voor Gordon’s wantrouwen is het tripje van Dre en Mo naar Bonaire. Eerder bleek dat het stel naar het tropische eiland was afgereisd, wat gezien de huidige corona omstandigheden veel vraagtekens opriep bij mensen. Dre en Mo zorgden echter al snel voor verheldering: zij claimden naar Bonaire te zijn afgereisd om daar vrijwilligerswerk te doen.

Liegen

Een glasharde leugen volgens Gordon. Hij heeft het in zijn podcast over vakantie vierende BN-ers die niet eerlijk zijn over de reden van hun reis. BN-ers zoals Katja Schuurman, Kelly Weekers en John Ewbank reisden de afgelopen maanden af naar vakantielanden, maar deden net alsof zij gewoon in Nederland waren.

,,Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld”, zegt Gordon over de stiekeme vakantievierders. Hij gelooft dus niet dat Dre en Monique op Bonaire zijn om daar de dieren te helpen, zoals zij eerder zelf gezegd hadden.

,,Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”, vervolgt Gordon.

Filmpje

Monique plaatste gister een filmpje op Instagram waar zij op het zonovergoten eiland te zien is. Zij wordt door de plaatselijke nieuwszender geïnterviewd over haar missie om de dieren te redden.

Opvallend genoeg is de desbetreffende nieuwszender niet meer actief sinds september vorig jaar, toen Monique en Dre ook afreisden naar het tropische eiland voor hun missie. Ook staat de vader van Monique op het filmpje, dat op Bonaire werd opgenomen. Vreemd, aangezien hij op dit moment verblijft op Curacao en niet Bonaire.

Heeft Monique een oud filmpje gepost waarmee ze nu haar hachje probeert te redden?…

Tags

ANDRE MONIQUEBONAIREDRE HAZESGORDONSNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck