Gordon haalt uit naar RTL Boulevard en Shownieuws

Gordon is negatieve berichten HELEMAAL zat
Door: Charlotte Wijnen
08-12-2021

Gordon heeft op Instagram hard uitgehaald naar RTL Boulevard en Shownieuws. Hij is er klaar mee keer op keer in een slecht daglicht te worden gezet. ,,Ik hou mijn mond voor niemand meer!”

Gordon bezorgt zieke fan de dag van zijn leven

Gordon heeft vandaag een fan de dag van zijn leven bezorgd. Op Instagram laat hij weten dat hij de wens van Glen heeft laten uitkomen in Dubai. Glen heeft een zeldzame spierziekte en zit in een rolstoel.

,,Het zal je wens maar zijn om een keer geduwd te worden door Gordon. Glen heeft de zeldzame spierziekte Gatractie van Freidreich. Graag gedaan Glenn!”, schrijft Gordon op Instagram, waarbij hij beelden deelt dat hij Glen lachend door een waterfontein duwt.

‘Ik hou mijn mond voor niemand meer!’

De laatste tijd ligt Gordon vaak onder vuur. Gaat het niet over zijn emigratie naar Dubai, dan gaat het wel over zijn turbulente liefdesleven. Hij geeft hier vooral RTL Boulevard en Shownieuws de schuld van. ,,Benieuwd of RTL Boulevard of Shownieuws dit gaan uitzenden? Vast niet want dit is te positief over mij en niet imago beschadigend genoeg! Liever alleen maar negatief en onderuithalend dag in dag uit!”, sneert hij.

Gordon krijgt een hoop steun van zijn volgers, maar een aantal begrijpt niet waar de sneer voor nodig is. ,,Verlaag jezelf dan ook niet om dit weer zo te benoemen. Sorry maar je wakkert het telkens zelf aan”, reageert een volger. Het zit Gordon aardig dwars, want hij kan het niet laten om op de volger te reageren. ,,Ik hou mijn mond niet meer voor niemand niet”, reageert hij.

Meer DenD