‘Gordon heeft gelogen over vlucht naar Dubai’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon was vorige week woest dat hij werd geweigerd op de vlucht naar Dubai. Hij liet gisteren weten eindelijk te zijn teruggekeerd, maar volgens Evert Santegoeds zit hij er al langer. ,,Hij is woensdag al gesignaleerd.”

Geweigerd op vlucht

Na een vakantie in Zuid-Afrika keerde Gordon twee weken geleden terug naar Nederland voor opnames. Net als de andere reizigers vanuit zuidelijk Afrika moest hij in quarantaine, maar daar hield hij zich niet aan.

Hij verscheen die zaterdag gewoon in de livefinale van K2 Zoekt K3 en dacht dat hij afgelopen woensdag wel weer terug zou kunnen vliegen naar Dubai. Helaas kwam hij van een koude kermis thuis, want hij was niet welkom aan boord.

Gordon was woest. ,,Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai”, schreef hij in een inmiddels verwijderde post op Instagram. ,,Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!”

‘Woensdag al in Dubai gesignaleerd’

Na zijn post over de weigering op de vlucht, hebben we weinig gehoord van Gordon. ,,Het werd helemaal stil. En wat blijkt nou? Afgelopen woensdag is hij al gesignaleerd in Dubai. Op de één of andere manier heeft hij toch een ticket of vervoer naar Dubai gekregen”, zei Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws.

Santegoeds meent dat Gordon heeft gelogen over de dag waarop hij naar Dubai vloog. ,,Vandaag plaatste hij een filmpje dat hij aankomt bij zijn hondje Toto, waardoor hij de indruk wekt dat vandaag het grote weerzien met Toto is geweest. Maar ik weet dat hij afgelopen woensdag al in Dubai was.”

Tags

DUBAIEVERT SANTEGOEDSGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck