Gordon huilt om prinses Beatrix

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De huidige crisis valt Gordon zwaar. Zijn horecaketen Blushing zit tijdelijk dicht en van zijn spannende en drukke leven is weinig meer over nu ook hij veel thuis zit. De presentator laat weten dat hij nu met weemoed terugkijkt op vroeger.

‘Waar leven we nu in?’

Gordon zit voor de buis en schrijft het volgende op Instagram: ,,Misschien is het deze krankzinnige tijd maar ik huil gewoon weer om Beatrix”, schrijft hij bij een foto van zijn televisie waarop prinses Beatrix te zien is. De hastags die hij gebruikt zijn: ‘Waar leven we nu in’, ‘mis haar’, ’tijd gaat zo snel’, ‘klaar mee’ en nog een aantal anderen waaruit blijkt dat Gordon nu momenteel niet zo lekker in zijn vel zit.

Volgers geven hem een hart onder de riem en laten weten dat ze zijn gevoel begrijpen. ,,
Sterke vrouw, ze heeft in haar leven veel voor de kiezen gehad. Gelukkig had ze een prachtige man die ze altijd trouw is gebleven. Respect voor deze krasse dame. Amalia lijkt veel op haar”, schrijft een volger. ,, Samen komen we hier uit lieverd”, ,,Het zal ooit weer goed komen”, en ,,
Lieve Gordon probeer positief te blijven hoe moeilijk het soms ook is. Samen staan we sterk”, schrijven anderen.

Het is voor iedereen momenteel lastig en voor mensen die in de risicogroep vallen nog meer. Gordon is een van hen, want door medicijngebruik is zijn weerstand een stuk lager en is het coronavirus dus extra gevaarlijk. Hij blijft daarom alle dagen binnen. ,,Ik ben nog niet klaar om dood te gaan”, zei hij daar zelf over.

Tags

BEATRICCORONAGORDONHUILEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck