Gordon: ‘Ik heb iemand ontmoet’

Gordon Heuckeroth
Door: Eva Steins
20-11-2020

Het liefdesleven van Gordon draait weer op volle toeren. De zanger is helemaal klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven na een ontzettend zware tijd. Gelukkig voor Gordon: de zanger onthult iemand ontmoet te hebben!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vorige week maakte Gordon bekend dat hij een date had staan deze week, met een vrouw. Lachend onthulde hij dit aan online programma NieuwsNieuws. Of hij dacht dat het wat zou worden? ,,Wie weet…” reageerde Gordon glunderend.

Is Gordon dan helemaal klaar met het mannelijk geslacht? ,,Je zou het bijna doen met al dat gezeik met al die kerels die ik heb.”

Mannen

Heeft Gordon de kerels dan compleet uit zijn leven verbannen? Bij de Youtube serie ‘Open Kaart’ zien we Gordon ouderwets flirten met de presentator, Robbert Rodenburg.

In de serie mag ook Gordon vragen stellen aan de presentator. Hij vraagt hem direct op de man af: ‘Val je op oudere mannen’?

Rodenburg weet even niet waar hij het zoeken moet. ,,Wat is oud?” vraagt hij zich hardop af. Gordon reageert met een suggestieve toon in zijn stem: ,,Ik ben 52 bijvoorbeeld. Zou je op iemand zoals ik vallen?” Maar voor Robbert is dit nét even te oud, hij maakt al snel de pijnlijke vergelijking tussen de leeftijd van Gordon en die van zijn eigen moeder.

Ook Gordon onthult vervolgens dat hij ‘geen mannen meer onder de dertig wil daten’. ,,Maar mijn voorkeur ligt wel bij ietsje jonger,” aldus de zanger. ,,Eigenlijk vind ik 30/35 ook al op het randje,” zegt Gordon. Maar helemaal afzweren doet hij het blijkbaar niet. ,,Ik heb nu wel een hele leuke jongen uit Kaapstad die ik heel leuk vind,” verklapt hij…

LEES OOK:

Gordon: ‘Ik ga volgende week op date met een vrouw’

Meer DenD