Gordon: ‘Ik ga volgende week op date met een vrouw’

Gordon Heukeroth
Door: Eva Steins
13-11-2020

Gordon is helemaal klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven. De zanger heeft de afgelopen tijd een hoop narigheid te verduren gehad en kijkt uit naar een lichtpuntje in zijn leven. De zanger vertelt dat hij volgende week een date gepland heeft staan, met een vrouw.

Het was een roerige tijd voor Gordon. De zanger werd het slachtoffer van een brute overval in zijn eigen huis. Hij werd vastgebonden, bedreigd en mishandeld. De overvallers namen pinpassen, creditcards en kostbare sieraden mee, waaronder een peperdure Rolex.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefde

De 52-jarige Gordon vertelt aan online programma NieuwsNieuws dat hij een spannende afspraak heeft staan volgende week. ,,Ik heb wel een date met een vrouw volgende week,” vertelt de zanger lachend. ,,Dus wie weet”.

Gordon heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als mannenverslinder. Heeft hij de mannen helemaal afgezworen? ,,Je zou het bijna doen met al dat gezeik met al die kerels die ik heb.”

De zanger heeft nog geen specifiek plaatje van de ‘perfecte vrouw’ in zijn hoofd, maar heeft wel voorkeuren. ,,Maar ik hou wel van brunettes. Als ik dan toch op vrouwen val. En niet te oud.”

Kinderen

De zanger vertelde eerder dat hij een enorme kinderwens heeft. In Waar is de Mol? liet hij blijken dat hij zichzelf als geschikte vader ziet. Eerder was hij al bezig met een draagmoeder, maar zette dit niet door.

,,Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen.”

Gordon denkt dat het de hoogste tijd is voor een kleine om voor te zorgen.

,,Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Heeft Gordon’s ideale vrouw zelf al kinderen? ,,Nee, kinderen moeten we zelf doen natuurlijk.”

LEES OOK:

Gordon is helemaal terug, na een paar afslagen, met De Heling

Meer DenD