‘Gordon is het slachtoffer van zijn eigen fantasie’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

,,Hij is als altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie”, reageerde Ewbank, schrijver van Gordons’ hit Kon ik nog maar even bij je zijn’, in een reactie op de inhoud van het uitgebrachte boek van de zanger.

Volgens Gordon, die talloze collega-artiesten de maat neemt in zijn schrijfsels onder wie ook zijn televisievriend Gerard Joling, zegt over Ewbank dat ze in het verleden beiden op de bank naar porno hebben zitten kijken.

Maar ook anderen krijgen ervan lang, zoals René Froger, Albert Verlinde, Erland Galjaard, John de Mol etc. etc, waarbij Gordon zichzelf als slachtoffer positioneerd.

Gordon zei deze week nog bij Jinek dat hij met dit boek een fase in zijn leven wil afsluiten. „Het is zoals het is, dit is de waarheid”, stelt Gordon, die er niet mee zit dat hij mensen beledigt met het boek. „Ik ben open, oprecht en eerlijk. Ik lieg niet en wil niet liegen.”

Echt geluk heeft Gordon, bijna 50 jaar oud, nog niet gevonden. Ondanks het succes en zijn financiële onafhankelijkheid wil hij dat alles best inruilen voor een liefdevolle relatie met een vriend, een hond en een woning driehoog achter in Osdorp.

Tags

BOEKGERARD JOLINGGORDONJOHN EWBANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck