Gordon lanceert nieuw concept eettent

Gordon heeft een turbulente tijd achter de rug. Onlangs zat hij nog in de rechtbank wegens het stalken van ‘dokter love’. Ook is het contact met zijn broer en zussen door de biografie tot een dieptepunt gezakt. Toch is er een grote droom van hem uitgekomen.

Eindelijk krijgt de presentator en zanger positief nieuws. Zijn grote droom, nog een horecazaak, is werkelijkheid geworden. Hij heeft al de koffieketen Blushing, maar voor Gordon is dat niet genoeg. Hij droomt altijd van meer.

Daarom opent hij binnenkort ‘The Toast Club’. Op zijn Instagrampagina vertelt hij wat toekomstige eters kunnen verwachten: ,,Een nieuw concept, the place to be voor heerlijke tosti’s en hamburgers (ook vega en vegan opties).
Gordon noemt het ‘een droom die uitkomst’. Via zijn pagina deelt hij ook gelijk de naam het logo van de eettent, dat ‘The Toast Club gaat heten, en een bijzondere vintage uitstraling heeft.

Trots

Volgers reageren wisselend. ,,Mooi dat je je dromen najaagt”, schrijven meerderen. ,,Mag je trots op zijn!”, en “We gaan er zeker naartoe!”.
Toch kan hij, zoals Gordon wel gewend is, ook rekenen op kritiek. Een aantal mensen hebben kritiek op het eten dat geserveerd wordt. Zij hadden gehoopt dat Gordon gezonde opties zou bieden. ,,Ik dacht dat je je wilde richten op gezond voedsel? Overal kan je tosti’s en hamburgers eten, dus of het nou zo vernieuwend is?”, schrijft een teleurgestelde volger.